HoliYoga Hormon - 3 fristående workshops hösten 2017

Sköldkörteln, PMS, Klimateriet (läs mer till höger)

HoliYoga Hormon är ett redskap för att balansera hela sin kropp och sitt hormonsystem. Vårt stressade samhälle ställer till det för den naturliga balansen vilket bland annat påverkar våra hormoner. Utöver stress är det mycket annat som händer i kroppen som är kopplad till hormoner.

HoliYoga Hormon är sinnlig, varsam, flödande, mjuk och oerhört potent. Här går vi mot strömmen, vågar gå inåt, möta lugnet, göra litet, göra långsamt, göra inkännande och omfamna sig själv.

För vem

HoliYoga Hormon är utveklad för kvinnor* i olika åldrar, oavsett behov eller längtan. Vi fokuserar på att få igång samtalet mellan våra körtlar, bl.a. äggstockar, binjurar och sköldkörtel. Positiva effekter kan t.ex. vara balanserad pms, menstruation, vallningar och klimakteriebesvär. Den kan öka fertiliteten och lusten, inte bara den sexuella. HoliYoga Hormon är även bra för dig med utmattning som påverkar binjurarna mycket vilka vi här kan balansera. Du kan göra HoliYoga Hormon även om du inte längre har kvar t.ex. livmoder eller andra körtlar, energin från dessa finns fortfarande kvar i din kropp och du kan få positiva effekter ändå.

När ska du inte göra HoliYoga Hormon:

Vid graviditet, myom, endometrios eller hormonellt betingad cancer. Då vill vi inte gå in och boosta hormonsystemet utan snarare lugna, med t.ex HoliYoga eller annan lugn och mjuk yoga. Du bör även vara varsam och rådfråga din lärare om du har hyperthyreos -överproduktion i sköldkörteln.

*Du är välkommen till HoliYoga Hormon även om du inte titulerar dig som kvinna men har ett behov av att balansera ett hormonsystem med samma körtlar.

Ledare: Anna Eklöf
Hör av dig till Anna vid frågor och funderingar.