VI BEHÅLLER LUGNET

2020-04-03:

Vi fortsätter att följa myndigheternas rekommendationer. Vi väljer att hålla öppet för alla som är friska för att kunna fortsätta att ”leva som vanligt”. Det är viktigt att vi håller oss igång, om än i en något annorlunda takt, och att vi tar hand om kropp och själ. Några av oss lärare har behövt ställa in pass och kommer att behöva göra det om vi får symptom. Vi förlänger eller erbjuder nya datum när detta behöver ske.

Ber om förståelse

Vi befinner oss i en väldigt speciell situation just nu. Jag hoppas på förståelse för hur vi väljer att hantera detta med att kompensera er för inställda tillfällen. Kom ihåg att använda er av möjligheten att ta igen missade pass på de andra klasserna (anmäl dig via sms till ledaren för passet). Du kan även göra detta i förväg om du t ex vet att de nya datumen inte skulle passa dig. Observera att flera klasser kommer pågå längre än vad som först var planerat pga detta. Hemsidan kommer uppdateras med dessa datum under respektive kursbeskrivning. Vi ber er respektera att vi behöver hålla detta inom denna termin. Vi kommer inte kunna låta er flytta över ”ta-igen-pass” till nästa termin av ekonomiska skäl.

Yoga online - Få guidad yoga hemma

Jag sänder nu också yogapass online via Facebook 1-2 gånger/veckan t.o.m. 31 maj 2020 så du kan yoga hemma. Om du inte har Facebook är det enkelt att lägga upp ett konto för att komma åt denna tjänst. Alla pass ligger kvar efteråt du yogar när det passar dig. Här läser du mer och går med i gruppen.

Jag önskar alla fortsatt god hälsa och välmående. Återigen, njut av naturens läkande krafter i dessa tider.

Ta hand om dig och varandra!

Varma hälsningar
Jenny Israelsson

 

*****

Info 2020-03-16:

Tullinge yogacenter verkar för att sprida välmående och hälsa, fysiskt, psykiskt, känslomässigt och själsligt. Vi fortsätter därför att hålla öppet för våra klasser i nuläget. Var dock uppmärksam på dina mejl/sms då vi meddelar den vägen ifall vi behöver ställa in enstaka pass. Även vi kommer följa råden att stanna hemma även vid lätta symptom. Vi följer hela tiden utvecklingen och myndigheternas rekommendationer angående coronaviruset.

Det som gäller på Tullinge yogacenter och som också myndigheterna rekommenderar:
- Stanna hemma om du känner att du håller på att bli sjuk, även milda symptom på luftvägsinfektion. Även två symptomfria dagar rekommenderas innan du träffar folk. Detta för att minska samhällsspridningen.
- Tvätta händerna noga.

Vi vet att yoga och meditation bl a lugnar nervsystemet och stärker immunförsvaret. Så det är verkligen nu du ska yoga, meditera och behålla lugnet. För er som behöver välja att stanna hemma finns alltid möjligheten att ta igen under terminen. Om jag vågar kanske jag också live-sänder något pass via Facebook i veckan så att du kan yoga hemma.

Kom ihåg att njuta av nära och kära och att ta hand om varandra. Vistas gärna ute i skogen/naturen och andas den mest vitala luften. Behåll lugnet och känn livet i detta nu.


Varma hälsningar
Jenny Israelsson