Crystal & Gong Sound Healing

Boka företagsevent, möhippa, svensexa eller liknande

Vid Sound Healing använder vi oftast kristallskålar, kristallpyramider och gongar. Deltagarna ligger eller sitter ner, slappnar av och låter ljudens vibrationer skölja igenom dem. Oftast avslutas en stunds yoga med detta moment av avslappning men det går fint att enbart ta del av Sound Healing.

Sound Healing är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne. Det kan hjälpa oss släppa djupt liggande spänningar/blockeringar och därmed vitalisera både kropp och sinne efteråt. Vi kan släppa stress och oro och komma till en plats i oss själva där vi kan uppleva stillhet och självtillit. Det kan hjälpa oss i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar oss från vår drivkraft.

Rent fysiologiskt påverkar vibrationerna från instrumenten svängningen i våra kroppar. Vi har alla vår unika frekvens. Tankar, känslor och beteenden påverkar frekvensen i kroppen. När vi är stressade eller ur balans i vårt system är vår resonans i kroppen också ur synk. Vibrationerna från instrumenten "stämmer om kroppens svängning" och återställer den till sin ursprungliga frekvens som är hälsa och ett väl fungerande signalsystem mm. dessa ljud påverkar oss på cellnivå.

Upplevelsen är unik för varje individ men efter Sound Healing brukar många känna sig ”renade” till kropp, sinne och själ och på så vis bli boostade med deras kraft och kreativa förmåga.

 

Jenny Israelsson

Jag är utbildad lärare och terapeut i medicinsk yoga, kundaliniyoga, yinyoga samt Gongterapeut, schaman och healer. Jag brinner för att coacha klienter och kursdeltagare för genuint mänskligt och själsligt växande.

Beroende av sammanhang och gruppkonstellationer blir det numera en intuitiv blandning av dessa tekniker som baseras på mina erfarenheter som yogalärare, healer och terapuet de senaste 15 åren. Även mina privata upplevelser de senaste åren har tagit mig till insikten om vikten av att vi känner motivation till livet och allt vi åtar oss och omger oss av. Jag vill uppmuntra till att vi aktivt kan välja hur vi vill ha och skapa vår tillvaro. Att vi kan ta ansvar och ett kärleksfullt kommando över våra liv.