Gongnatt (gongpuja)

Övernatta i yogasalen medan vi gongspelare varsamt håller gongarna mjukt vibrerande utan avbrott hela natten. En helande transformerande natt där kropp, sinne och själ kommer i samklang och hela din varelse får stark healing och avslappning.

Ljudvågor sköljer över dig, oräkneliga toner, de som är hörbara för örat och de som bara ditt undermedvetna uppfattar. Undertoner, övertoner och alla toner där emellan, stiger och sjunker, blandar sig och bygger på varandra, lager på lager – för dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsningar där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till. Det är i denna djupa avslappning energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och kroppsliga spänningar har chans att lösas upp. Det är en plats för transformation och healing. Ljudet av gongen är det närmaste vi kan komma ljudet av universums expansion. Att slappna av i gongens vibrationer är att tillåta dig själv att expandera, vara det största, bästa och vackraste du kan vara.

Att sova i gongarnas vibrationer är en helt unik upplevelse som inte kan beskrivas utan måste erfaras. Tänk dig en hel natts stark healingsession, eller ett åtta timmars transformerande yogapass där kroppen får vila och gongen gör arbetet åt dig. Så kraftfullt kan det vara. Gongnätter passar alla, oavsett fysiskt hälsa, ålder och yogaerfarenhet.

Vi börjar kvällen med ett yogapass och en meditation. Därefter bjuder vi på te och smörgås, gör oss i ordning för natten och bäddar i yogasalen. Vi inleder gongnatten med ett gongbad och sedan tar vi ner vibrationerna till lunga sovvänliga frekvenser. Du sover medan vi gongspelare håller gongarna lugnt vibrerande utan avbrott mellan elva på kvällen och fyra nästkommande morgon. Vi kommer lämna två timmar i stillhet så att vibrationerna får landa och stabiliseras i kropp och sinne. Du väcks mjukt upp på morgonkvisten till lugna klanger och en avslutande meditation. Vi möter den gryende dagen med en välsmakande frukost och njuter av stillheten och de skiften som uppstått inuti oss. Möjlighet för delning och reflektion finns här.

Varmt välkommen till den kanske mest vibrerande, transformerande natten i ditt liv!