Kursschema våren 2019

De flesta kurser är igång men även några nya startar i mars och april. Du är även välkommen att börja på de kurser som redan pågår och då betalar du för de gånger som återstår. Klicka på respektive kurs för att läsa en kort förklaring om kursen, datum, antal gånger och pris. För att vara garanterad plats köper du kurs. I mån av plats kan du droppa in och köpa klippkort. Våra kurser är baserade på de olika yogaformerna men de formas och präglas av våra lärares erfarenheter och personliga stil. Under Våra yogaformer läser du mer om dess ursprungsform. Varje kurs är en gång per vecka (fast tid).

Bokning

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Vid bokning långt före kursstart skickar vi fakturan ca 2-4 veckor innan kursstart när vi ser att vi fått ihop till en grupp. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. Läs våra bokningsvillkor.

Alla dagar är bra att börja yoga!

Det går bra att börja på kurserna när som helst under terminen även om du missat kursstart. Du betalar för de gånger som återstår av kursen och bokar dig via bokningssystemet. Om det inte ligger bokningsbara tider uppe skickar du ett sms till ledaren och kollar om det finns plats. Det går alltid bra att prova en gång till dropin-priset innan du köper hela kursen. Skicka gärna ett sms till ledaren för passet du vill droppa in på, tack! Välkommen!