Bokning, priser och betalningsvillkor

Gäller fr om 1 juni 2017.

Du bokar dig via Bokadirekt - betalar via Klarna

Du bokar dig för kurserna via bokningssystemet Bokadirekt. Så länge det går att boka finns det platser kvar. Vi använder oss av KLARNA:s betaltjänster. Bokar du dig mer än 2 veckor innan kursstart kommer du få ett mejl från Bokadirekt 2 veckor innan kursstart med länk till betalning som behöver göras inom 2 dygn (för att inte automatiskt avbokas). Beloppet dras först från ditt konto vid kursstart.

Du väljer den betalmetod som passar dig bäst. Läs här KLARNA:s betalningsvillkor: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/49045/sv_se/checkout

Om någon kurs inte skulle starta meddelas du via mejl senast en vecka innan kursstart. Hela kursavgiften återbetalas då om du inte kan byta till annan kurs.

Vissa kurser/workshops bokas genom att mejla namn, adress och mobilnummer till Jenny. Vi skickar då en faktura till din angivna mejladress som ska vara betald innan kursstart.

Anmälan är bindande

Återbud till kurs/evenemang måste ske via mejl till jenny@tullingeyogacenter.se SENAST 10 arbetsdagar före kursstart för att du inte ska bli betalningsskyldig. Endast mot uppvisande av läkarintyg kan vi göra undantag.

Priser

Kurser morgon och lunch, måndag–fredag

12-veckor: 1.700 kr
Drop-in dag: 200 kr. (Endast i mån av plats, bokas samma dag via sms till respektive ledare och betalas kontant)

Kurser eftermiddag, kväll och helg

12-veckorskurser: 2.200 kr
Drop-in dag: 240 kr (Endast i mån av plats, bokas samma dag via sms till respektive ledare och betalas kontant)

Klippkort

Du kan också köpa 10-klippkort som gäller i 1 år från utfärdat datum. Betalas kontant eller med Swish. Klippkorten gäller på yogapassen som är 1-1,5 timmar. Gäller ej på workshops eller gongbad. Boka plats via SMS till ledaren för passet samma dag/dagen innan. För att vara garanterad en plats på passen rekommenderar vi att du köper en kurs.
10-klippkort morgon-lunch mån-fre: 1.700 kr
10-klippkort övriga tider: 2.200 kr

Rabatter

50% rabatt på andra och flera kurser

*) Om du går två eller fler 12-veckorskurser/termin får du 50% på de billigare kurserna. För att utnyttja erbjudandet – SKRIV: ”2 kurser 50%” eller ”3 kurser 50%” i meddelanderutan när du bokar dig. Så kommer vi justera beloppet på de billigare kurserna så att rätt belopp dras av Klarna. Rabatten gäller endast för en och samma person, på ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

15% värvningsrabatt till dig och din vän

**) Ta med en vän som inte har varit hos oss tidigare så får du och din vän 15% rabatt på varsin 12-veckors kurs. Skriv varandras namn i meddelandet av din bokning så vi kan koppla ihop er och kunna dra av rabatten i er Klarna-betalning.

20% rabatt för ungdomar

Ungdomar under 20 år får 20% rabatt på våra kurser (ej ungdomsyogan som redan har anpassat pris). Gäller på ordinarie kurspris. För att utnyttja rabatten – skriv deltagarens ålder i meddelanderutan när du bokar. Så kommer vi justera beloppet på kursen så att rätt belopp dras från Klarna.

Friskvårdscheckar

Vi tar emot friskvårdscheckar. För bokning av kurs som ska betalas med checkar KOM IHÅG att skriva i meddelanderutan vilket belopp du vill betala med checkar. Vi kommer justera eventuellt resterande belopp så att det dras från Klarna.

Ta igen missade yogatillfällen

Hos oss har du förmånen att ta igen missade tillfällen på alla grupper som står med på schemat, oavsett yogaform, lärare eller längd på pass under perioden som din kurs varar (dock ej på gongbad, enstaka events eller workshops). Obs! Detta i mån av plats så skicka ett sms till ledaren för passet. Du kan även ta igen i förväg om du tex vet att du ska resa bort eller har oregelbundna arbetstider. Du kan inte ta igen på nystartade kurser eller nästkommande termin.