Bokning, priser och villkor

Uppdaterat 15 november 2017.

Boka-tidigt-rabatt

**) Boka och betala din kurs för våren 2018 senast 31 december 2017 så får du 15% rabatt! OBS! Bokas genom att mejla Jenny; vilken kurs, ditt namn, adress och mobilnummer. Faktura mejlas till dig och den ska vara betald senast 31 december 2017. Gäller ej ungdoms-/barnpriser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Du bokar dig via Bokadirekt - betalar via Klarna

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt som är kopplat till Klarnas betaltjänster. Vid bokning reserveras beloppet på ditt konto och dras först vid kursstart då vi lägger in din pinkod. Klarna tillhandahåller kvitton.

OBS: När du bokar dig mer än 2 veckor innan kursstart/eventet kommer du få ett mejl från Bokadirekt när 2 veckor återstår till kursstart/eventet med länk till Klarna-betalning. Följ då instruktionerna i mejlet inom 48 timmar för att behålla din plats.

Om någon kurs inte skulle starta meddelas du via mejl senast en vecka innan kursstart. Hela kursavgiften återbetalas då om du inte kan byta till annan kurs.

Om du vill betala på annat sätt skickar du ett mejl till Jenny med info om vilken kurs du vill gå, ditt namn, adress och mobilnummer så löser vi det.

Anmälan är bindande

Anmälan är alltid bindande. Återbud till kurs/evenemang måste ske via mejl till jenny@tullingeyogacenter.se SENAST 10 arbetsdagar före kursstart för att du inte ska bli betalningsskyldig. Endast mot uppvisande av läkarintyg kan vi göra undantag.

Priser

Kurser morgon och lunch, måndag–fredag

12-veckor: 1.700 kr
Drop-in: 200 kr. (Endast i mån av plats, bokas samma dag via sms till respektive ledare och betalas kontant)

Kurser eftermiddag, kväll och helg

12-veckorskurser: 2.200 kr
Drop-in: 240 kr (Endast i mån av plats, bokas samma dag via sms till respektive ledare och betalas kontant)

Klippkort

Du kan också köpa 10-klippkort som gäller i 1 år från utfärdat datum. Betalas kontant eller med Swish. Klippkorten gäller på yogapassen som är 1-1,5 timmar och ordinarie priser (200-240 kr). Gäller ej på workshops eller gongbad. Boka plats via SMS till ledaren för passet samma dag/dagen innan. För att vara garanterad en plats på passen rekommenderar vi att du köper en kurs.
10-klippkort morgon-lunch mån-fre: 1.700 kr
10-klippkort övriga tider: 2.200 kr

Presentkort

Du kan köpa presentkort på valfritt belopp hos oss. Dessa gäller i ett år från utfärdat datum.

Rabatter

50% rabatt på andra och flera kurser

*) Om du går två eller fler 12-veckorskurser/termin får du 50% på de billigare kurserna. För att utnyttja erbjudandet – SKRIV: ”2 kurser 50%” eller ”3 kurser 50%” i meddelanderutan när du bokar dig. Vi justerar efter din bokning beloppet på de billigare kurserna så att rätt belopp dras av Klarna. Rabatten gäller endast för en och samma person, på ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

20% rabatt för ungdomar

Ungdomar under 20 år får 20% rabatt på våra kurser (ej ungdomsyogan eller familjeyogan som redan har anpassat pris). Gäller på ordinarie kurspris. För att utnyttja rabatten – skriv deltagarens ålder i meddelanderutan när du bokar. Vi justerar beloppet efter din bokning på kursen så att rätt belopp dras från Klarna.

Friskvårdscheckar

Vi tar emot friskvårdscheckar. För bokning av kurs som ska betalas med checkar KOM IHÅG att skriva i meddelanderutan vilket belopp du vill betala med checkar. Vi kommer justera eventuellt resterande belopp så att det dras från Klarna.

Ta igen missade yogatillfällen

Du kan ta igen missade tillfällen på alla grupper som står med på schemat (i mån av plats), oavsett yogaform, lärare eller längd på pass under perioden som din kurs varar (dock ej på gongbad, enstaka events eller workshops). Skicka ett sms till ledaren för passet och meddela ditt namn och vilken kurs du går på annars. Anmäl dig även till ledaren då du kommer. Du behöver inte meddela frånvaro. Du kan inte ta igen på nystartade kurser efter din kursperiod eller nästkommande termin.