Bokning, priser och villkor

Uppdaterat 3 dec 2019.

Du bokar dig via Bokadirekt - du betalar med faktura

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Vid bokning långt före kursstart skickar vi fakturan ca 2-4 veckor innan kursstart när vi ser att vi fått ihop till en grupp. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. Vill du delbetala skriver du det i meddelandet vid bokning. Du betalar då halva avgiften innan kursstart och andra halvan månaden efter.

***OBS! kolla även din skräppost för din faktura då vissa mejlprogram sorterar ut mejl som skickas från system. Vi mejlar fakturorna från vårt ekonomisystem.

Om någon kurs inte skulle starta meddelas du via mejl senast en vecka innan kursstart. Hela kursavgiften återbetalas då om du inte kan byta till annan kurs.

Kvitton = fakturan

Fakturan gäller som kvitto/bokföringsunderlag som du kan lämna till din arbetgivare om du har friskvårdsbidrag. Om din arbetsgivare vill se att du har betalat skriver du ut ett inbetalningskvitto från din bank och bifogar tillsammans med fakturan. Vi kan inte skriva kvitto utöver en redan skickad faktura.

Anmälan är bindande

Anmälan är alltid bindande. Återbud till kurs/evenemang måste ske via mejl till jenny@tullingeyogacenter.se SENAST 10 arbetsdagar före kursstart för att du inte ska bli betalningsskyldig. Endast mot uppvisande av läkarintyg kan vi göra undantag.

Priser

Varje kurs är en gång per vecka (fast tid). Längd på kurserna kan variera och det står angivet i respektive kursbeskrivning som du hittar via schemat när du klickar på respektive kurs. Kurserna faktureras.

Kurser morgon och lunch, måndag–fredag

Dessa är till reducerat pris till förmån för pensionärer, sjukskrivna, FaR, studenter eller andra som har möjlighet att träna på dagtid.

12-veckorskurser: : 1.700 kr (20% dagtids-rabatt, ord.pris 2.200 kr)
14-veckorskurser: : 2.000 kr (20% dagtids-rabatt, ord.pris 2.550 kr)
Drop-in: 200 kr. I mån av plats, bokas samma dag via sms till respektive ledare. Betalas kontant eller Swish.

Kurser eftermiddag, kväll och helg

10-veckorskurser: 1.800 kr
12-veckorskurser: 2.200 kr
14-veckorskurser: 2.550 kr
Drop-in: 240 kr (ungdom 190kr). I mån av plats, bokas samma dag via sms till respektive ledare och betalas kontant eller Swish.

Klippkort

Du kan också köpa 10-klippkort som gäller ett år från utfärdat datum. Betalas kontant eller med Swish. Klippkorten gäller på yogapassen som är 1-1,5 timmar och ordinarie priser (200-240 kr). Gäller ej på workshops eller gongbad. Boka plats via SMS till ledaren för passet samma dag/dagen innan. För att vara garanterad en plats på passen rekommenderar vi att du köper en kurs.
10-klippkort morgon-lunch mån-fre: 1.700 kr
10-klippkort övriga tider: 2.200 kr

Presentkort

Du kan köpa presentkort på valfritt belopp hos oss. Dessa gäller ett år från utfärdat datum.

Rabatter

50% rabatt på andra och flera kurser

Om du går två eller fler 10–14-veckorskurser/termin får du 50% på de billigare kurserna. För att utnyttja erbjudandet – SKRIV: ”2 kurser 50%” eller ”3 kurser 50%” i meddelanderutan när du bokar dig.
*) Rabatten gäller endast för en och samma person, på ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden. På dagtidskurserna räknas rabatten på ordinarie pris.

20% rabatt för ungdomar

Ungdomar under 20 år får 20% rabatt på våra kvälls- och helgkurser (dagtid är redan rabatterat). Gäller på ordinarie kurspris. För att utnyttja rabatten – skriv deltagarens ålder i meddelanderutan när du bokar.

Friskvårdscheckar

Vi tar emot friskvårdscheckar. För bokning av kurs som ska betalas med checkar KOM IHÅG att skriva vilket belopp du vill betala med checkar och vilken friskvårdscheck det gäller i meddelanderutan när du bokar. Eventuellt resterande belopp faktureras dig. Gäller endast på ordinarie pris. Vid rabatterade priser registrerar vi ordinarie pris hos check-leverantören då de tar en provisionsavgift.

Ta igen missade yogatillfällen

Du kan ta igen missade tillfällen på alla grupper som står med på schemat (i mån av plats), oavsett yogaform, lärare eller längd på pass under perioden som din kurs varar (dock ej på slutna grupper, gongbad, enstaka events eller workshops). Skicka ett sms till ledaren för passet och meddela ditt namn och vilken kurs du går på annars. Anmäl dig även till ledaren då du kommer. Du behöver inte meddela frånvaro. Du kan inte ta igen på nystartade kurser efter din kursperiod eller nästkommande termin.

 

Integritetspolicy

Personuppgifter

Tullinge yogacenter AB, org nr 559069-5739, Alfred Nobels Allé 214, 146 48 Tullinge, e-post jenny@tullingeyogacenter.se är personuppgiftsansvarig för behandling av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kan komma att behandlas i syfte att upprätthålla kundrelationen och för marknadsföringsändamål av Tullinge yogacenter. Du kan begära att personuppgifter rättas, tas bort eller meddela om du inte vill att uppgifter ska användas för direktmarknadsföring.

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny förordning som gäller i hela EU och ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL) den 25 maj 2018.

Den nya lagen innebär att kraven på hur vi som företag hanterar personuppgifter skärps. Därför vill vi nu informera dig som kund dels om hur vi hanterar, skyddar och använder de uppgifter som vi får in från dig som kund hos oss men även vad du som kund har för rättigheter.

Vad vi lagrar

Vi lagrar och hanterar uppgifter om namn, adress, personnummer, e-postadress och telefonnummer för att kunna skicka fakturor för köp som du som kund gör hos oss. Vi ber om ditt personnummer för att kunna ha med det på fakturor då arbetsgivare ofta vill ha med det på fakturor för att du ska kunna utnyttja ditt friskvårdsbidrag.

Vi använder uppgifter som e-post för att kunna skicka ut information om erbjudanden och annan nyttig information likt denna.

Vi ger INTE dina uppgifter vidare.

Din rätt till dina personuppgifter

- Du har alltid rätt att ta del av vilka uppgifter vi har om dig och hur vi hanterar dessa.

- Du har alltid rätt att få dina uppgifter rättade om något inte stämmer.

- Du kan när som helst be att dina personuppgifter tas bort.