Kursschema våren 2018

Klicka på respektive kurs för att läsa en kort förklaring om kursen, datum, antal gånger och pris. För att vara garanterad plats köper du kurs. I mån av plats kan du droppa in och köpa klippkort. Våra kurser är baserade på de olika yogaformerna men de formas och präglas av våra lärares erfarenheter och personliga stil. Under Våra yogaformer läser du mer om dess ursprungsform.

Alla dagar är bra att börja yoga!

Det går bra att börja på kurserna när som helst under terminen även om du missar kursstart. När du hoppar på mitt i terminen anmäler du dig genom att skicka ett sms till ledaren för passet och boka en plats (nummer hittar du under lärare). Du betalar för de gånger som återstår av kursen. Du kan betala på plats med Swish eller kontant. Eller så mejlar vi en faktura (då behöver vi ditt namn, adress och mejladress).

Bokning vid kursstart

När du bokar dig vid kursstart använder vi oss av bokningssystemet Bokadirekt (klicka på knappen Boka yogakurs). Inom ca två arbetsdagar får du en faktura till din mejl som ska vara betald senast en vecka innan kursstart. Våra priser och villkor kan du läs om här.