Kursschema våren 2018

Vårens kurser startar vecka 6 (5-11 februari 2018). Våra kurser är baserade på de olika yogaformerna men de formas och präglas av våra lärares erfarenheter och personliga stil. Under Våra yogaformer läser du mer om dess ursprungsform. Klicka på respektive kurs för att läsa en kort förklaring om kursen, datum och pris. För att vara garanterad plats köper du kurs. I mån av plats kan du droppa in och köpa klippkort.

**) Boka och betala din kurs för våren 2018 senast 31 december 2017 så får du 15% rabatt! OBS! Bokas genom att mejla Jenny; vilken kurs, ditt namn, adress och mobilnummer. Faktura mejlas till dig och den ska vara betald senast 31 december 2017. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

I annat fall använder vi oss av bokningssystemet Bokadirekt som är kopplat till Klarnas betaltjänster (klicka på knappen Boka yogakurs). Våra priser och villkor. Om du vill betala på annat sätt mejlar du dina uppgifter till Jenny.

Alla dagar är bra att börja yoga!

Det går bra att börja på kurserna när som helst under terminen även om du missar kursstart. Du är alltid välkommen att prova-på till drop-in-pris. Skicka ett sms till ledaren för passet och boka en plats. Nummer hittar du under lärare.