Kursschema hösten 2019

Höstens kurser start vecka 36, dvs 2-8 september 2019. *Klicka på respektive kursruta i schemat för att läsa en kort förklaring om kursen, datum, antal gånger och pris.* För att vara garanterad plats köper du kurs. I mån av plats kan du droppa in och köpa klippkort. Våra kurser är baserade på de olika yogaformerna men de formas och präglas av våra lärares erfarenheter och personliga stil. Under Våra yogaformer läser du mer om dess ursprungsform. Varje kurs är en gång per vecka (fast tid).

Bokning

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Vid bokning långt före kursstart skickar vi fakturan ca 2-4 veckor innan kursstart när vi ser att vi fått ihop till en grupp. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. Läs våra bokningsvillkor.

Alla dagar är bra att börja yoga!

Det går bra att börja på kurserna när som helst under terminen även om du missar kursstart. När du hoppar på mitt i terminen och om det inte ligger bokningsbara tider upplagda i bokningssystemet anmäler du dig genom att skicka ett sms till ledaren för passet och boka en plats (nummer hittar du under lärare). Du betalar för de gånger som återstår av kursen. Du kan betala på plats med Swish eller kontant. Eller så mejlar vi en faktura (då behöver vi ditt namn, adress och mejladress).