Kursschema hösten 2017

Våra kurser är baserade på de olika yogaformerna men de formas och präglas av våra lärares erfarenheter och personliga stil. Under Våra yogaformer läser du mer om dess ursprungsform. Klicka på respektive kurs för att läsa en kort förklaring om kursen och datum, pris och för att boka. För att vara garanterad plats köper du kurs. I mån av plats kan du droppa in och köpa klippkort (läs mer om villkor här).

Det går bra att prova ett pass till drop-in-priset innan du köper en kurs. Du kan även köpa klippkort eller betala/gång för drop-in. Du kan börja när som helst under terminen. Vi reducerar priserna med ca 3 veckors intervaller allteftersom terminen fortlöper. Missade tillfällen kan tas igen under din kursperiod. Betalning sker numera genom Klarna och bokningssystemet Bokadirekt. Gå direkt till bokningssyestemet här:

Alla dagar är bra att börja yoga!

Det går bra att börja på kurserna när som helst under terminen även om du missar kursstart. Du är alltid välkommen att prova-på till drop-in-pris. Skicka ett sms till ledaren för passet och boka en plats. Nummer hittar du under lärare.