YOGA Soul Energy - måndagar kl 19:15-20:45

I denna kurs kommer jag mestadels utgå från kundliniyogans tekniker. Jag känner intuitivt in klassen från gång till gång och skapar oftast passen i stunden. Jag inspiraras även av tekniker från yinyoga, holistisk yoga. Jag använder mig även av sound healing via gongar och klang- och kristallskålar under djupavslappningen eller ibland i guidade mediationer. Varje tillfälle består av medveten andning, rörelser och positioner, djupavslappning och meditation.

Varmt välkommen!

/Jenny

Traditionell kundaliniyoga:

Kundaliniyoga är en dynamisk, allsidig och händelserik yogaform. Övningarna består oftast av rytmiska, energigivande rörelser i sittande, stående, knästående och liggande ställningar i kombination med många olika slags andningstekniker, fokustekniker, kroppslås och mantran. De flesta övningarna är mjuka och enkla att göra och att lära sig. Mer fysiskt krävande ställningar kan som regel modifieras så att varje utövare ska kunna få ut mesta möjliga av sin träning. Du jobbar alltid utifrån dig själv och uppmanas att hitta din egen rytm i takt till din andning och din förmåga. Du behöver absolut inte vara vig för att utöva kundaliniyoga, det är snarare ett resultat av regelbundet utövande. Varje kriya (serie yogaövningar) avslutas alltid med en längre djupavslappning samt en meditation.

Period: 2 sept – 25 nov 2019 (ej 21/10)
Antal gånger: 12
Pris: 2.200 kr (drop-in 240 kr, i mån av plats, bokas via sms till Jenny)
Ledare: Jenny Israelsson. Här berättar Jenny mer omvad hon inspireras av.

Så här anmäler du dig

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. Läs våra bokningsvillkor.

Till schemat