Yoga momentum - fredagar kl 9:00-11:00

Det här är en yogakurs där jag väver in kvantfysik och starka intentioner i kraftfulla meditationer för att få mer momentum i ditt yogautövande och din personliga utveckling. En kurs där vi kommer sätta fart på dina drömmar och låta de slå rot. Det kommer bli inslag av sound healing med energiaktiveringar. Det är alltså inte en helt vanlig yogakurs.

Du kanske har gått på yoga länge eller utforskat olika terapiformer eller andliga/spirituella metoder. Du längtar efter att hitta passionen i livet och att sätta lite fart på tillvaron i smått eller i stort. Det här är en light-version av min fördjupande kurs Massive Action som kommer under våren.

Under denna kurs kommer jag kombinera yoga- och meditationstekniker med schamansk healing, energiaktiveringar och sound healing. Vi kommer tydligt jobba med individuellt satta intentioner för att förstärka kraften i din läkning/riktning för att snabbare väcka kontakt med ditt livssyfte och skapa den du vill vara.

Vilken typ av yoga?

Jag är utbildad i kundaliniyoga och medicinsk yoga och inspireras av yinyoga och HoliYoga. Så numera blir det en intuitiv blandning av dessa former som jag använder som verktyg i klasser och andra coachningssammanhang. En viktigt del kommer även att vara djupa, kraftfulla längre meditationer.

Kvantfysik

Jag har också på sistone börjat intressera mig för kvantfysik. Vilket går hand i hand med de schamankurser jag har gått, attraktionslagen och annat energiarbete. Hur vi kort sagt med tanken, intentionen och stark, känslomässigt kopplad energi kan påverka vår tillvaro dit vi vill. Detta kommer bakas in i denna kurs.

Varmt välkommen till en helt ny typ av yogakurs med momentum!

Fredagar kl 9-11
Period: 11 maj–15 juni 2018

Antal gånger: 6
Pris: 1.700 kr (Sluten grupp, ej drop-in)
Ledare: Jenny Israelsson

Så här anmäler du dig

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. (klicka på knappen Boka yogakurs). Läs våra bokningsvillkor.