Vinyasayoga - torsdagar kl 19:30–21:00 - våren 2019

GRUNDKURS 7 veckor: 14 feb–28 mars 2019
FORTSÄTTNING 7 veckor: 4 april–23 maj 2019 (ej v16)

Oavsett om du yogat tidigare eller är helt ny så kommer den här kursen ge dig en bra grund och introduktion till fysisk Hatha/Vinyasa yoga. Vi lär oss andas rätt och guidas av andningen i rörelse, lär känna kroppen och lär oss fokusera och hitta balans. Vi tar oss igenom solhälsningar och traditionella yogapositioner, lär oss begreppen och vokabuläret som behövs och jobbar steg för steg med övningar i balans, styrka, smidighet andning och kroppshållning som ger oss viktiga verktyg att ta med sig genom hela livet.

Fortsättningskursen 

Du som känner dig hemma med solhälsningar och de klassiska positionerna och vill öva på en lite högre nivå, hitta djupare in i poserna, med hjälp av justeringar och mer detaljerad instruktion, jobba med inversioner såsom huvudstående, armbalanser, bakåtböjningar och balans. Vi går också djupare in i filosifin bakom yoga och tar upp olika teman och begrepp varje gång. 

Det är dock inget krav att vara särskilt vig eller fysiskt stark. Vi fortsätter öva utan krav på prestation, på dina egna villkor och med hjälp av verktyg som block och kuddar när det behövs, men den här kursen passar bra för dig som redan övat ett tag och vill ta din yoga till nästa steg. Vi håller ett lite högre tempo i flödet, men går också in i långa djupa stretchar och guidad djupavslappning. Läs mer allmänt om Vinyasayoga här.

Period 1 (grundnivå): 14 feb–28 mars 2019
Period 2 (fortsättningsnivå): 4 april–23 maj 2019 (ej v16)

Antal gånger: 7 gånger/kurs
Pris: 1.300 kr/kurs (drop-in 240 kr, bokas via sms till Daniel)
Ledare: Daniel. Här berättar Daniel mer om vad han inspireras av.
OBS! Du behöver boka varje kurs separat.

Så här anmäler du dig

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Vid bokning långt före kursstart skickar vi fakturan ca 2-4 veckor innan kursstart när vi ser att vi fått ihop till en grupp. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. Läs våra bokningsvillkor.

Till schemat