Vinyasayoga Level 2 (3)

Tisdagar kl 19:15–20:45 - våren 2020
Utgångspunkt Level 2 men för den som önskar ges övningar för Level 3.

Du som känner dig hemma med solhälsningar och de klassiska positionerna och vill öva på en lite högre nivå, hitta djupare in i poserna, med hjälp av justeringar och mer detaljerad instruktion, jobba med inversioner såsom huvudstående, armbalanser, bakåtböjningar och balans. Vi går också djupare in i filosofin bakom yoga och tar upp olika teman och begrepp varje gång.

Det är dock inget krav att vara särskilt vig eller fysiskt stark. Vi fortsätter öva utan krav på prestation, på dina egna villkor och med hjälp av verktyg som block och kuddar när det behövs, men den här kursen passar bra för dig som redan övat ett tag och vill ta din yoga till nästa steg. Vi håller ett lite högre tempo i flödet, men går också in i långa djupa stretchar och guidad djupavslappning. Läs mer allmänt om Vinyasayoga här.

Period: 4 feb – 26 maj 2020
Antal gånger: 14
Pris: 2.550 kr (drop-in 240 kr, bokas via sms till Daniel)
Ledare: Daniel. Här berättar Daniel mer om vad han inspireras av.

Så här anmäler du dig

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Vid bokning långt före kursstart skickar vi fakturan ca 2-4 veckor innan kursstart när vi ser att vi fått ihop till en grupp. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. Läs våra bokningsvillkor.

Till schemat