Vinyasayoga FORTSÄTTNING - söndagar kl 19:00–20:30

Du som känner dig hemma med solhälsningar och de klassiska positionerna och vill öva på en lite högre nivå, hitta djupare in i poserna, med hjälp av justeringar och mer detaljerad instruktion, jobba med inversioner såsom huvudstående, armbalanser, bakåtböjningar och balans. Vi går också djupare in i filosifin bakom yoga och tar upp olika teman och begrepp varje gång.

Det är dock inget krav att vara särskilt vig eller fysiskt stark. Vi fortsätter öva utan krav på prestation, på dina egna villkor och med hjälp av verktyg som block och kuddar när det behövs, men den här kursen passar bra för dig som redan övat ett tag och vill ta din yoga till nästa steg. Vi håller ett lite högre tempo i flödet, men går också in i långa djupa stretchar och guidad djupavslappning. Läs mer allmänt om Vinyasayoga här.

Period: 11 feb–6 maj 2018 (uppehåll: 1/4)
Antal gånger: 12
Pris: 2.200 kr (drop-in 240 kr, bokas via sms till Daniel)
Ledare: Daniel. Här berättar Daniel mer om vad han inspireras av.

Så här anmäler du dig

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt som är kopplat till Klarnas betaltjänster (klicka på knappen Boka yogakurs). Läs våra bokningsvillkor. Om du vill betala på annat sätt mejlar du dina uppgifter till Jenny.

Till schemat