Restorative - Yinyoga

En terapeutisk yogaform för djup återhämtning och vila.

I restorative yoga placerar du kroppen i olika positioner med mycket stöd av kuddar, blocks och bolster så att du i vila kan ge kroppen kraft att kunna läka sig själv under perioder av oro, trötthet och livsomställningar. Positionerna anpassas efter varje individs förutsättningar, utövas sittandes eller liggandes och vi stannar i varje position en längre stund, ibland upp till 20 minuter, beroende på hur vana vi är. Under ett pass rör vi ryggraden i alla riktningar, framåt, bakåt, vridning, sida, och inversion.

Positionerna är mjukare än i yinyoga och vi jobbar med flödena i kroppen istället för bindväven. Kroppen stöttas upp av kuddar, bolsters, filtar, band med mera för total vila. Ju mer stöd vi har desto djupare blir avslappningen. Vi tar därför god tid på oss och hitta en bekväm ställning innan vi går in i positionen.

Period: 14 feb–23 maj 2019 (ej v16)
Antal gånger: 14
Pris: 2.550 kr (drop-in 240 kr, bokas via sms till Daniel)
Ledare: Daniel. Här berättar Daniel mer om vad han inspireras av.

Så här anmäler du dig

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Vid bokning långt före kursstart skickar vi fakturan ca 2-4 veckor innan kursstart när vi ser att vi fått ihop till en grupp. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. Läs våra bokningsvillkor.

Till schemat