Yoga för självmedkänsla (Medicinsk)

Tisdagar kl 17:45–18:55

Ny kurs 12 maj–9 juni 2020 *** FULLBOKAD ***

Vi fokuserar på att skapa ett kärleksfullt förhållningssätt till oss själva, så att vi kan bygga upp en stark inre trygghet och tillit till oss själva. Vi övar oss på att lyssna på vägledningen som kommer inifrån. Tillit till själen, kroppen och medvetandet som en förenad essens. Alla delar behöver få vara med. 

Vi använder oss av medicinsk yoga som är en lugn och terapeutisk yogaform. Yogan består av andningsövningar, lugna yogarörelser och meditation. När vi jobbar med andningen påverkas vår hälsa på flera olika plan både fysiskt, emotionellt och mentalt. Vi kan alltså direkt påverka vårt mående genom att andas medvetet. I meditationerna använder vi oss av andningsmeditationer, fokustekniker och mantran där rösten är ett verktyg som hjälper oss djupare in i oss själva.

Period: 12 maj – 9 juni 2020
Antal gånger: 5
Pris: 900 kr (drop-in 240 kr, i mån av plats, bokas via sms till Fatima)
Ledare: Fatima Abaas. Här berättar Fatima mer omvad hon inspireras av.

Så här anmäler du dig

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Vid bokning långt före kursstart skickar vi fakturan ca 2-4 veckor innan kursstart när vi ser att vi fått ihop till en grupp. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. Läs våra bokningsvillkor.

Till schemat