Yoga momentum - lördagar kl 9:00-12:00

30 mars–25 maj 2019

Second edition: Efter tre kurser i Yoga Momentum under 2018 har även jag sats på en resa precis som alla deltagare. Så jag har bl a insett att det behövs mer tid per tillfälle. Därav har jag utökat till 3-timmars-träffar. Detta ger utrymme för ett friare klimat att skapa varje tillfälle i flöde med våra processer.

LÄNGTAR DU efter att känna dig levande? Att vara levande?! Vill du vila i din essens, förstå dig själv på djupet så du kan utgå från din kärna och ditt sanna jag i ditt varande? Vill du känna expansion i detta?

Under denna kurs kommer vi att kombinera yoga- och meditationstekniker med schamansk healing, energiaktiveringar och sound healing. Vi kommer att jobba med individuellt satta intentioner för att förstärka kraften i din läkning/riktning. Så att du kan vila i varandet av den du vill vara - eller rättare sagt den du är! Det handlar om att hitta bränslet i den du är. Då blir allt så enkelt. Vi kommer också ha tillfällen att dela med oss för varandra i trygg form. Detta för att förstå skönheten i att spegla oss i varandra och att vi delar resan tillsammans på ett eller annat plan. Var och en bär ansvaret för sig själv men vi lär oss hålla ett stöttande, hållande och kärleksfullt space för varandra. Vi återkopplar på så vis till vår moderliga natur och påminner oss om vår sammanlänkning.

Du kanske har gått på yoga länge eller utforskat olika terapiformer eller andliga/spirituella metoder. Yogatekniskt gör du som vanligt utifrån din förutsättningar - dvs kursen passar alla som vill skapa momentum i ditt liv.

Kvantfysik går hand i hand med de schamankurser jag har gått, attraktionslagen och annat energiarbete. Hur vi kort sagt med tanken, intentionen och stark, känslomässigt kopplad energi kan påverka vår tillvaro dit vi vill. Detta kommer bakas in i denna kurs.

Vilken typ av yoga och lite om mig

Jag är utbildad lärare och terapeut i kundaliniyoga och medicinsk yoga och inspireras av yinyoga och HoliYoga. Så numera blir det ofta en intuitiv blandning av dessa former i klasser och andra coachningssammanhang. En viktigt del kommer även att vara djupa, kraftfulla längre meditationer. Jag är även Gongterapeut, schaman och healer. Detta kurskoncept har vuxit fram genom mina erfarenheter av att ha jobbat med yoga och healing på ett terapeutiskt vis de senaste 15 åren. Även mina privata upplevelser de senaste åren har drivit mig fram till insikten att det är så viktigt att vi känner motivationen i livet för allt vi åtar oss och omger oss av. Att vi faktiskt ser till att aktivt välja hur vi vill ha och skapa vår tillvaro. Att vi tar ansvar och ett kärleksfullt kommando över våra liv.

Varmt välkommen till en helt ny typ av yogakurs med momentum!

Lördagar kl 9:00–12:00
Period: 30 mars–25 maj 2019 (ej 13/4 och 20/4)
Antal gånger: 7 gånger
Pris: 2.999 kr (Sluten grupp, ej drop-in). Betalningen kan delas upp på två månader vid behov.
Ledare: Jenny Israelsson
Max 10 deltagare.

Så här anmäler du dig

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Vid bokning långt före kursstart skickar vi fakturan ca 2-4 veckor innan kursstart när vi ser att vi fått ihop till en grupp. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. Läs våra bokningsvillkor.