Ny kursstart 5 november - 7 tillfällen.

Yoga momentum - måndagar kl 9:00-11:00 - hösten 2018

LÄNGTAR DU efter att hitta PASSIONEN i livet och att sätta fart på tillvaron i smått eller i stort? Under denna kurs kommer jag kombinera yoga- och meditationstekniker med schamansk healing, energiaktiveringar och sound healing. Vi kommer tydligt jobba med individuellt satta intentioner för att förstärka kraften i DIN LÄKNING/RIKTNING för att snabbare väcka kontakt med ditt livssyfte och SKAPA DEN DU VILL VARA! Du kanske har gått på yoga länge eller utforskat olika terapiformer eller andliga/spirituella metoder. Yogatekniskt gör du som vanligt utifrån din förutsättningar - dvs kursen passar alla som vill skapa momentum i ditt liv.

Kvantfysik går hand i hand med de schamankurser jag har gått, attraktionslagen och annat energiarbete. Hur vi kort sagt med tanken, intentionen och stark, känslomässigt kopplad energi kan påverka vår tillvaro dit vi vill. Detta kommer bakas in i denna kurs.

Vilken typ av yoga och lite om mig

Jag är utbildad lärare och terapeut i kundaliniyoga och medicinsk yoga och inspireras av yinyoga och HoliYoga. Så numera blir det ofta en intuitiv blandning av dessa former i klasser och andra coachningssammanhang. En viktigt del kommer även att vara djupa, kraftfulla längre meditationer. Jag är även Gongterapeut, schaman och healer. Detta kurskoncept har vuxit fram genom mina erfarenheter av att ha jobbat med yoga och healing på ett terapeutiskt vis de senaste 15 åren. Även mina privata upplevelser de senaste åren har drivit mig fram till insikten att det är så viktigt att vi känner motivationen i livet för allt vi åtar oss och omger oss av. Att vi faktiskt ser till att aktivt välja hur vi vill ha och skapa vår tillvaro. Att vi tar ansvar och ett kärleksfullt kommando över våra liv.

Varmt välkommen till en helt ny typ av yogakurs med momentum!

Måndagar kl 9:00–11:00
Period 1: 3 sept–22 okt 2018 (inställt 24/9)
Period 2: 5 nov–17 dec 2018
Antal gånger: 7 gånger/kurs
Pris: 2.000 kr/kurs (Sluten grupp, ej drop-in)
Ledare: Jenny Israelsson

Så här anmäler du dig

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Vid bokning långt före kursstart skickar vi fakturan ca 2-4 veckor innan kursstart när vi ser att vi fått ihop till en grupp. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. Läs våra bokningsvillkor.