Djup självutvecklingskurs där du kommer skapa momentum i ditt liv. Där du väcker dina drömmar och gör dem till verklighet. Det är dags nu att kliva in i det du vill vara - att ta tillbaka kraften i ditt liv och göra de förändringar som behövs.

Det här är en kurs för dig som verkligen vill skapa momentum i din livsresa. Du har jobbat med dig själv ett tag, du har kanske gått på yoga länge, utforskat olika terapiformer, tagit del av spirituella/andliga metoder eller bara känner dig kallad till denna kurs. Du har sökt i och utanför dig själv men känner nu att det är dags att ”det” verkligen ska hända! Det här är en en helt unik kurs där du kommer väcka liv i din potential och dina drömmar. Där du kommer manifestera och göra verklighet av det du vill ha!

Hur och varför?

Vi kommer jobba med olika metoder som yoga, mycket meditation, schamansk healing och energiarbete, eldningsceremonier, kvantfysik och sound healing via gongar, klang-/kristalsskålar, kristallpyramider och trumresor. Vi kommer jobba med praktiska övningar, t ex med papper och penna, och dela med oss för varandra för att lära oss av våra speglingar till varandra.

Vi kommer lokalisera blockerignar som har fram tills nu har hindrat dig från att fullt kliva in i ditt ljus. Jag kommer hjälpa till att frigöra dessa blockeringar för att du med kraft ska kunna gå vidare i din resa. När detta släpper kommer du kunna öppna upp dig för din potential där du planterar de frön som har saknats/glömts bort i din essens. Vi kommer sätta mål/drömmar/tydliga intentioner som jag hjälper till med att aktivera. Vi kommer gödsla dessa frön så att de kan gro och blomstra.

I kursen ingår boken ”Hitta din övernaturliga kraft” skriven av Joe Dispenza. Delar av denna bok ligger till grund/inspiration för denna kurs förutom de schaman- och energi-/ljusarbeteskurser jag gått. Denna läser du i egen takt som komplement till kursen men det finns inga krav på att du måste lära dig något teoretiskt ur den. Detta är ingen kurs där du cerifieras utan du kommer certifiera dig själv genom att du aktiverar det bortglömda i din essens. Där du kommer belönas genom det som du kommer manifestera i ditt liv. Allt utifrån vad du vill ha. Detta är helt upp till dig! Och allt är möjligt!

Du kommer få med dig verktyg att jobba med hemma mellan varje träff. Det är mycket viktigt att du går in i denna kurs med total hängivenhet till din egen process. Dina intentioner är avgörande för ditt resultat. Vi kommer hjälpas åt att hitta kärnan i var och ens önskan/mål/essens/längtan.

Vi kommer vara max tio stycken för att kunna hålla kursen nära och personlig för att nå djupt och kraftfullt.

Var?

Vi kommer i första hand hålla till på Tullinge yogacenter men förbered dig på att det även kommer bli arbete ute i naturen på andra platser och även hemma hos mig i Grödinge t ex i hängmattor, vid havet eller vid elden. Det är viktigt att denna kurs hålls levande och får skapas under kursens gång. Det är ett av syftena med kursen att uppmuntra till ett kreativt skapande, där vi vågar tänka utanför boxen. Det är när vi ”är utanför boxen” som vi är i kvantfältet och kan skapa precis vad som helst!

Varmt välkommen till en kurs bortom det vanliga!

Återkommer med datum.
Antal platser: 10
Pris: 4.800 kr eller delbetala 3 ggr 1.700 kr/månad. I priset ingår alla träffar, boken ”Hitta din övernaturliga kraft”, löpande kontakt via mejl/fb-grupp/sms under kursperioden och gott härligt fika varje träff.
Ledare: Jenny Israelsson

Så här anmäler du dig

Du bokar genom att mejla till: jenny@tullingeyogacenter.se. Skriv några rader om dig själv och varför du vill gå denna kurs. Skriv också ditt namn, adress, mejladress, mobilnummer. Kursavgift faktureras när jag ser att vi fått ihop en grupp. Meddela om du vill delbetala. Första delen eller hela kursavgiften ska vara betald innan kursstart.