Yoga Gong & mantrasång

Lindas egna kombination av kundaliniyoga och ljudhealing.

Måndagar kl 19:15-20:45

Det här blir en varierad kurs med mycket fokus på läkande ljud, både utifrån med hjälp av gongar, klang- och kristallskålar etc, och inifrån med vårt alldeles egna mest kraftfulla healingverktyg — rösten. En stor del av tiden kommer vigas åt härliga mantrasång-meditationer och Celestial Communications http://www.spiritvoyage.com/blog/index.php/what-is-celestial-communication/ där vi sjunger på både Gurmukhi och Sanskrit (ibland på engelska).

Yogapassen är för det mesta kundaliniyoga, men det förekommer också Astrologi-kriyas och MEM (Muscle Emotion Meridian) övningar där vi med hjälp av rörelse, andningstekniker, intention, toning och taoistiska healingljud balanserar chiflödet i specifika meridianer.

Varmt välkommen till en djupt vibrerande kurs!

Period: 5 feb- 21 maj 2018 (ej v9, 2/4 och 30/4)
Antal gånger: 12
Pris: 2.200 kr (drop-in 240 kr, i mån av plats, bokas via sms till Linda)
Ledare: Linda Israelsson. Här kan du läsa mer om Linda.

Så här anmäler du dig

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. (klicka på knappen Boka yogakurs). Läs våra bokningsvillkor.

Till schemat