Familjeyoga - torsdagar kl 17:45-18:55

En yoga för så väl barnet (från 4 år) som föräldern, eller kanske ett äldre syskon, mor/farföräldrar. Detta pass bygger på att vara tillsammans, att ha roligt och att hitta en gemensam inre balans. Att yoga med sitt barn, blir självklart på barnets villkor och nivå. Vi lägger två mattor tätt tillsammans och bygger passet på att många rörelser görs gemensamt. Vissa delar av passet är övningar där hela gruppen deltar. Vi inleder med rörelse för att under passets gång ”varva ner” inför en avslappning. OBS! Mycket populär kurs, brukar bli full.

Period: 8 feb–24 maj 2018 (uppehåll: v9, 29/3, v14 och 10/5)
Antal gånger: 12
Pris: 2.200 kr/vuxen och 1.100 kr/barn (4-16 år). OBS! när ni bokar skriv vem som är barn och vem som är vuxen och vilka som hör till samma familj. Vid bokning ligger barnpriserna inlagda. Vi kommer då vi aktiverar era betalningar med era pinkoder justera vuxenpriset till 2.200 kr. Detta för att vi bara kan lägga in ett pris vid bokning.
Drop-in i mån av plats 240 kr/vuxen, 120 kr/barn. Bokas via sms till Daniel.
Ledare: Daniel. Här berättar Daniel mer om vad han inspireras av.

Så här anmäler du dig

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. (klicka på knappen Boka yogakurs). Våra bokningsvillkor.

Till schemat