Chakra Dance & meditation - söndagar kl 18:30-20:00

Start 17 februari 2019

I Chakra dans så utforskar vi våra sju stora energicenter genom meditation, rörelse och dans. Vi låter kroppen röra sig fritt i takt till musik, som resonerar med frekvensen i de olika energi centren.  Vid varje tillfälle reser vi in i ett specifikt chakra och utforskar det genom dynamisk meditation i rörelse. Vi inleder varje tillfälle med en kortare meditation i stillhet, sedan låter vi kroppen röra sig fritt till musiken och vi avslutar sen med meditation i stillhet för att låta energin få integrera sig i kroppen.  

Här får du möjlighet att ta dig djupare in i dig själv, så att kropp, sinne och ande kan smälta samman i enhet med ditt själsliga uttryck. Kom och utforska din unika rymt och rörelse på ett mjukt och lekfullt sätt.

Period: 17 feb–7 april 2019
Antal gånger: 8
Pris: 1.500 kr (drop-in 240 kr, i mån av plats, bokas via sms till Fatima)
Ledare: Fatima Abaas. Här berättar Fatima mer om vad hon inspireras av.

Så här anmäler du dig

Vi använder oss av bokningssystemet Bokadirekt. Vi skickar faktura till din mejl ca 2 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Vid bokning långt före kursstart skickar vi fakturan ca 2-4 veckor innan kursstart när vi ser att vi fått ihop till en grupp. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. Läs våra bokningsvillkor.

Till schemat