HoliYoga

En närvarande, mjuk och fysiskt enkel yoga där du kan släppa taget om kamp och prestation och i närvaro möta dig själv.

HoliYoga* passar dig som har behov av en fullständigt prestationslös yoga i ett mycket lugnt tempo. Den skiljer sig mycket från fysiskt krävande yoga och har sin kraftfullhet i det lilla och mjuka. En av de viktigaste delarna i HoliYogan är att vi hela tiden jobbar med att återerövra samtalet med våra kroppar, på ett mjukt och varsamt sätt. Vad försöker kroppen säga oss och hur ska vi kunna lyssna på våra behov utan att köra över oss själva? Vi jobbar med enkla, varsamma yoga- och andningsövningar där du kan släppa taget om kamp och prestation och börja ta plats i hela din kropp.

HoliYoga kan utföras både i rehabiliterande syfte likväl som i förebyggande. Den passar alla som vill möta sig själva på ett djupare plan. Kanske har du långvarig stress, fysisk, psykiskt eller emotionell smärta som du önskar släppa taget om.
HoliYogan genomsyras av chakrapsykologi. Vi berör hur våra chakran hör ihop med kroppens funktioner, känslor och tankar och hur hela kroppen, varje liten del, samtalar och påverkar varandra. Kunskaper från Ayurveda och TCM är också invävt i metoden. Även meditation, manthran, chanting, vila etc. ingår.

I HoliYogan försöker vi skapa förutsättningar för en välmående kropp och själ där alla ska kunna yoga, oavsett fysiska förutsättningar.

*) Holistisk yoga utformad av Ulrica Gulz. Här kan du läsa mer om HoliYoga.

Tillbaka upp