Övernatta i träden – ett unikt boende i trädtält inklusive en härlig frukost i trädgården. Ta ett morgondopp i havet och njut av de vackra omgivningarna i Grödinge.

Välkommen att övernatta i träden på vår naturtomt! Ett unikt boende i 3-manna trädtält inklusive en härlig frukost i trädgården. Ta ett morgondopp i havet bara 10 minuters promenad bort. Vi finns ett stenkast från Sörmlands-leden, 8 km till Skanssundet med färja över till Mörkö och sjökrogen. Endast 1,5 km till populära Eldtomta café som erbjuder fantastiskt fika och luncher. Vägarna runt omkring i Grödinge är härliga motorcykel- och cykelvägar i vacker natur. Så välkommen att titta förbi!

Du har tillgång till utekök med kokplatta, vattenkokare, kylskåp, porslin för enklare matlagning. Gemensam dusch och wc i familjens villa. Packning kan förvaras inomhus. Vi ser helst att du tar med egen sovsäck. Kudde (inkl örngott) och ullmadrasser för värmeisolering finns i tälten. Mot tillägg kan
du hyra sovsäck/sovsäckslakan eller vanligt täcke/lakan samt handduk.
Detta är första året vi erbjuder detta så vi tar tacksamt emot förslag och önskemål från er gäster för att det ska vara en härlig vistelse för er. Hör av er om ni har frågor.

Varmt välkomna!