Gongbad - Sound Healing

Avrunda veckan med ett Gongbad/ljudresa med mängder av fantastiska instrument på Tullinge yogacenter! En stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap. Boka din plats till detta fredagsmys! Först till kvarn...

Ett ”gongbad” har inget med vatten att göra, utan betyder att du ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja igenom dig och ditt energisystem. Vi börjar med lite kort enkel yoga som förberedelse för gongarna, klangskålarna och andra instrument.

Gongen kan ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna, till en plats där du kan uppleva stillhet och enhet med allt som är. Vi kan släppa stress och tankar och istället ”bara vara”. Den kan hjälpa dig i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Upplevelsen är unik för varje människa. Efter ett gongbad kan många känna sig ”renade” till kropp, sinne och själ.

Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.

Boka dig till höger...