Karolina Malm

Certifierad massageterapeut och diplomerad Reikihealer. Diplomerad i Medicinsk Yoga, Koppning, Zonterapi och Shiatsu.  Dessutom Livsstilscoach med stor passion för kost, örtmedicin, dans, svetthyddeceremonier och shamanska läror. 

Jag arbetar intuitivt med olika terapeutiska metoder för att återställa balansen mellan kropp, sinne och själ. När kroppen är avslappnad får vi lättare kontakt med vårt högre jag och kan på den vägen hitta roten till våra olika fysiska och psykiska obalanser. Jag bjuder in dig till en resa i djup avslappning och medvetenhet genom alla mina behandlingar och ger dig verktyg att ta med dig hem för att fortsätta arbetet med att återfinna balans i dig själv och din tilllvaro. Jag rekommenderar varmt en längre behandling för du ska kunna nå en riktigt djup och härlig avslappning. 

Sommar-erbjudande!

Under juni månad erbjuder jag 20% rabatt på alla mina behandlingar. Både du och jag är fullt friska och symptomfria för att behandlingen ska genomföras och vi är båda noga med hygienen. Jag erbjuder dig japansk shiatsu massage som ges med kläderna på och med lätta tryck längst med kroppens olika meridianer, terapeutisk olje-massage, samt olika healingbehandlingar. Nedan hittar du mer information om mina behandlingar.

Varmt välkommen med din bokning:
SMS/tel: 072-9993189

Kroppsceremoni

Detta är en intuitiv inkännande behandling för att återställa balansen mellan kropp, sinne och själ. Ceremonin skräddarsys efter dina behov och jag använder mig av både rökelse, stenar, instrument, andningsövningar, healing och helkroppsmassage. Ceremonin avslutas med en ett samtal över en kopp te. Ta gärna med dig papper och penna för att efteråt skriva ner det som kommer till dig under behandlingen.  

90 minuter (räkna med att vi kan dra över tiden) 900 kr 

Avslappnande massage och reiki healing

Mjuk och inkännande oljemassage med lugnande eteriska oljor som avslutas med Reiki och chakrabalansering.  Behandlingen avslutas med ett samtal över en kopp te. Ta gärna med dig papper och penna för att efteråt skriva ner det som kommer till dig under behandlingen.

90 minuter 900 kr

Japansk akupressur

En helkroppsbehandling med influenser från Japansk Shiatsu. Med enkla tryck längs med kroppens olika meridiansystem lättar blockeringar i kroppens energiflöde.  Behandlingen ges på en mjuk madrass på golvet.  Ta gärna på dig mjuka och löst sittande kläder då denna behandling ges med kläderna på.

60 minuter 650kr

Terapeutisk massage

Djupgående massagebehandling med fokus på specifika fysisksa problemområden. Vid första besöket kommer du att få berätta om din situation och tillsammans med mig lägga upp en behandlingsplan.  Jag kommer att arbeta med både massage, triggerpunktsbehandling, stretch och koppning. Du kommer dessutom få med dig övningar hem.  Jag rekommenderar varmt ett upplägg på fyra till fem behandlingar.

60 minuter 700 kr

75 minuter 850 kr

Koppningsmassage

Djupgående bindvävsmassage som med koppornas hjälp får igång cirkulationen och löser upp spänningar i bindväven.  

45 minuter  600kr 
60 minuter  700kr

Har du frågor om behandlingarna? Har du speciella önskemål? Varmt välkommen att höra av dig till mig så pratar vi om vad som passar dig och dina behov bäst.  

Är du låginkomsttagare? Hör av dig till mig så hittar vi en lösning som passar dig. 

Med värme, Karolina