Fatima Abaas

Yogisk chakraflödesmassage, Regndroppsmassage och Healing. Dipl. Lärare och terapeut Medicinsk yoga, Yinyoga lärare.

Bokning: fatima.abaas@hotmail.com eller 0739975454

Yogisk chakraflödesmassage

Yogisk chakraflödesmassage är en kraftfull form av energimassage som påverkar människan på alla plan fysiskt, mentalt och emotionellt. Massagen som utförs med olja stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Den löser upp spänningar, både fysiska och psykiska och renar kroppen från slaggprodukter.

Pris: 800 kronor för 90 minuter

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en kombination av lätt beröring, massage och essentiella oljor. Kraften från de terapeutiska eteriskana oljorna dvs. läkande örter och växter i samspel med massagen rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. 

Pris: 800 kronor för 60 minuter

Healing

Healing behandlar människan på alla nivåer, fysiskt, emotionellt, mentalt, andligt och öppnar för att din kropp ska få chans att harmonisera med själen. Varje behandling är unik och syftar till att läka kropp och själ genom energitillföring. Healing kan hjälpa vid både fysiska och emotionella åkommor. Det har en avslappnade effekt på nervsystemet och kan därför ha god effekt för sömn och stressreducering. Det kan också ha en positiv effekt vid tillstånd som huvudvärk, muskel och ledvärk, allergier, högt blodtryck, samt emotionella obalanser så som depression och ångest. Du ligger på massagebänk med kläderna på och bara tar emot. Jag jobbar med Aura, Chakra, Intuitiv och Änglahealing.

Pris: 800 kr för 60 min

Yogaterapi

Yogaterapin strävar vi efter att se helheten bakom symtombilden till exempel magproblemen, ryggvärken, sömnproblemen, stressproblematiken etc. Under en individuell yogaterapisession ser vi över hela din livssituation. Du får ett individuellt anpassat yogaprogram som vi går igenom tillsammans och som du sedan arbetar vidare med hemma.

Pris: 900 kronor för 90 minuter, följande sessioner 600 kronor

Bokning: fatima.abaas@hotmail.com eller 0739975454