Enskild yoga, behandlingar och terapi

Vi erbjuder enskilda sessioner med fokus på djup läkning för både kropp och själ – alltid med ett helhetstänk.

En behandling/session kan se väldigt olika ut beroende på dina önskemål och behov. Vi använder oss av t ex yoga, meditation, ljudhealing och ljudterapi. Vi är diplomerade terapeuter inom medicinsk yoga, gongterapi och ljudterapi (även klangskålar och stämgafflar). Vi erbjuder även Chakraflödesmassage och
Ayurvedisk yogamassage.


Jenny Israelsson

Dipl. terapeut/lärare i Medicinsk yoga, lärare i kundaliniyoga, Gongterapeut och Intuitiv healing.

En session kan se väldigt olika ut beroende på dina önskemål och behov. Jag använder mig av t ex yoga, meditation, yogaterapi och ljud-/gonghealing.

I yogaterapin strävar vi efter att se helheten bakom symtombilden till exempel magproblemen, ryggvärken, sömnproblemen, stressproblematiken etc. Under en individuell yogaterapisession ser vi över hela din livssituation. Du får ett individuellt anpassat yoga program som vi går igenom tillsammans, som du sedan arbetar vidare med hemma. Därefter återkopplar vi över telefon, mejl eller så ses vi för en ny session.

I Gongterapin väver jag ihop tänket från yogaterapin och tar hjälp av ljud från gongar och klang-/kristallskålar. Ibland kan använder jag enbart vibrationerna från gongarna/skålar och klienten ligger och tar emot i vila.

Välkommen att höra av dig!

Healingbehandling

Healingen går ut på att jag tillför höga energier till ditt enerigsystem genom handpåläggning eller utanför kroppen. Detta sätter igång balanserande processer i din kropp både fysiskt och på ett energiplan. Jag jobbar med Chakra, Aura och Intuitiv healing. Du ligger på massagebänk med kläder på.
Kontakta mig enklast med sms för tidsbokning. Jag är ofta tillgänglig måndagar eftermiddag, tisdagar förmiddag och fredagar morgon/förmiddag. Kvällstider går vissa veckor att ordna på tisdagar.
Pris: 800 kr för 60 min

Privatlektion yoga eller terapisession inkl bl a yoga och gong

Pris: 800 kr/gång (75-90 min)
E-post: jenny@tullingeyogacenter.se
Tel: 0708-569520


Linda Israelsson

Ljudterapeut och Gongterapeut. Dipl. lärare i kundaliniyoga och MEM Gongyogalärare.

Behandlingformer:
Ljudterapi med bl a stämgaffler, klangskålar och gongar.
Pris: 800 kr för 75-90 min.
E-post: linda@tullingeyogacenter.se
Tel: 0709-527274


Fatima Abaas

Dipl. Lärare och terapeut Medicinsk yoga, Yinyoga lärare, Yogisk chakraflödesmassage, Regndroppsmassage och Healing.

Healing

Healing behandlar människan på alla nivåer, fysiskt, emotionellt, mentalt, andligt och öppnar för att din kropp ska få chans att harmonisera med själen. Varje behandling är unik och syftar till att läka kropp och själ genom energitillföring. Healing kan hjälpa vid både fysiska och emotionella åkommor. Det har en avslappnade effekt på nervsystemet och kan därför ha god effekt för sömn och stressreducering. Det kan också ha en positiv effekt vid tillstånd som huvudvärk, muskel och ledvärk, allergier, högt blodtryck, samt emotionella obalanser så som depression och ångest. Du ligger på massagebänk med kläderna på och bara tar emot. Jag jobbar med Aura, Chakra, Intuitiv och Änglahealing.

Pris: 800 kr för 60 min

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en kombination av lätt beröring, massage och essentiella oljor. Kraften från de terapeutiska eteriskana oljorna dvs. läkande örter och växter i samspel med massagen rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. 

Pris: 800 kronor för 60 minuter

Yogisk chakraflödesmassage

Yogisk chakraflödesmassage är en kraftfull form av energimassage som påverkar människan på alla plan fysiskt, mentalt och emotionellt. Massagen som utförs med olja stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Den löser upp spänningar, både fysiska och psykiska och renar kroppen från slaggprodukter.

Pris: 800 kronor för 90 minuter

Yogaterapi

Yogaterapin strävar vi efter att se helheten bakom symtombilden till exempel magproblemen, ryggvärken, sömnproblemen, stressproblematiken etc. Under en individuell yogaterapisession ser vi över hela din livssituation. Du får ett individuellt anpassat yogaprogram som vi går igenom tillsammans och som du sedan arbetar vidare med hemma.

Pris: 900 kronor för 90 minuter, följande sessioner 600 kronor
Bokning: fatima.abaas@hotmail.com eller 0739975454


Jonas Cederling

Dipl. Massageterapeut/schamansk healing
jonas@cederling.com
0735020239

Jonas ger Klassisk massage som är mycket inkännande då han har förmåga att hitta obalanser. Jonas är även utbildad i Schamansk healing på Four Winds Society.


Katarina B. Hoverberg

Ayurvedisk yogamassage

Arbetar sedan 2011 som Diplomerad yogamassör (utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut). Erbjuder yogamassage på Tullinge Yogacenter och Hägerstens Yogaliv. Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Katarina är även utbildad i MediYoga för barn och tonåringar 2014 vid IMY.

kate@hoverberg.nu
Tel: 0709-670 658
www.ballaymassage.se